Wat zet je op je B2B website #3 – Een verleidelijke Knop

Wat zet je als business to business ondernemer op je website? Overstijg de leuke online folder met deze praktische tips en templates voor je B2B website. Je kunt ze zo overnemen, aanpassen en op je website plaatsen. Je zult zien dat je website daardoor meer waardering krijgt en dat je meer leads vangt en weet te converteren tot klant.

#3. Een verleidelijke Knop

Met de knop verleid je je bezoeker tot actie, vandaar dat de knop ook wel ‘call-to-action’ wordt genoemd. Jouw bezoeker begint hier een relatie met jou. De knop moet ook bovenin zichtbaar zijn (ook op mobiel) en binnen 3 seconden duidelijkheid geven. Je moet er nieuwsgierig van worden, meer willen weten. 

 

De Knop van Het Vertrouwensbureau

Een voorbeeld uit de praktijk: Het Vertrouwensbureau geeft een procedure weg ter kennismaking. De potentiële klant kan deze procedure stap voor stap volgen wanneer er een conflict dreigt onder werknemers. Hiermee kan escalatie van het conflict worden voorkomen. En dat is wat er op de knop staat: ‘Zo voorkom je escalatie’. Bezoekers uit de doelgroep zullen nieuwsgierig zijn en willen weten hoe je dat dan doet.

Business to business ondernemer vertrouwensbureau weggever teaser

 

Klik je op de knop, dan kun je een procedure in pdf downloaden. Deze procedure wordt ook offline gebruikt, als kennismaker tijdens gesprekken.

hetvtb-procedure-weggeven

Lees meer over weggevers in Business to Business:

Meer online succes in B2B?

Wil je meer bereiken met je online instrumenten? Zorg er dan voor dat je website echt meedoet in je strategie, dus optimaal samenwerkt met je ‘gewone’ sales én je andere instrumenten. Denk aan e-mail marketing, social media, etc. Wil je weten hoe je in Business to Business meer kunt bereiken met deze digitale instrumenten? Lees dan ook dit artikel:

Over de auteur

business to business digitale marketing coach Ivo van den Brink

Ivo van den Brink

Ivo is digital marketeer en MKB ondernemerscoach. Hij heeft de laatste jaren meer dan 80 MKB ondernemers geholpen met een goed afgestemde internet, marketing en sales strategie.

Business to business ondernemers strategie website email marketing

Wil jij meer business? Zorg dan voor een digitale BOOST.


LAAT HET ME ZIEN