Wat zet je op je B2B website #8 – Een waardevol Kennisartikel

Wat zet je als business to business ondernemer op je website? Overstijg de leuke online folder met deze praktische tips en templates voor je B2B website. Je kunt ze zo overnemen, aanpassen en op je website plaatsen. Je zult zien dat je website daardoor meer waardering krijgt en dat je meer leads vangt en weet te converteren tot klant.

#8. Een waardevol Kennisartikel

Ook kennisartikelen zetten we vaak in bij onze klanten, omdat je hiermee gratis kennis geeft aan je bezoeker. De bezoeker is in één klap op de hoogte van wat er speelt in zijn of haar vakgebied. Dat is waardevol. En perfect samen in te zetten met een weggever of instapper: als je iets leest over bijvoorbeeld winst die je kunt behalen, dan wil je daarna waarschijnlijk wel weten hoe je dit zelf kunt behalen: een stapje verder dus. Als je slim bent zet je er ook nog een testimonial van een van je klanten tussen.

 

De Kennisartikelen van De BlockchainRealisten

De BlockchainRealisten staan regelmatig voor een volle zal te presenteren. De aanwezigen kunnen op blockchainpresentatie.nl nog even de presentatie nalezen, of een video bekijken. Op deze pagina staat ook een aantal interessante publicaties over blockchain. Daar kun je je ook op inschrijven.

business-to-business-rocketeer-blockchain-realisten

Hieronder lees je de case over de BlockchainRealisten.

Meer online succes in B2B?

Wil je meer bereiken met je online instrumenten? Zorg er dan voor dat je website echt meedoet in je strategie, dus optimaal samenwerkt met je ‘gewone’ sales én je andere instrumenten. Denk aan e-mail marketing, social media, etc. Wil je weten hoe je in Business to Business meer kunt bereiken met deze digitale instrumenten? Lees dan ook dit artikel:

Over de auteur

business to business digitale marketing coach Ivo van den Brink

Ivo van den Brink

Ivo is digital marketeer en MKB ondernemerscoach. Hij heeft de laatste jaren meer dan 80 MKB ondernemers geholpen met een goed afgestemde internet, marketing en sales strategie.

Business to business ondernemers strategie website email marketing

Wil jij meer business? Zorg dan voor een digitale BOOST.


LAAT HET ME ZIEN