Wat zet je op je B2B website #6 – Een samenvatting van je producten of diensten

Wat zet je als business to business ondernemer op je website? Overstijg de leuke online folder met deze praktische tips en templates voor je B2B website. Je kunt ze zo overnemen, aanpassen en op je website plaatsen. Je zult zien dat je website daardoor meer waardering krijgt en dat je meer leads vangt en weet te converteren tot klant.

#6. Een samenvatting van je Product- of Dienstenpakket

Veel websites tonen een wirwar van producten en diensten via het menu. Dit biedt te weinig overzicht voor een bezoeker. Denk je even in: je komt op een pagina, weet in een paar seconden wat de toegevoegde waarde is (minipitch) en hoe je het kunt proberen (weggever). Een klant vertelt je de meerwaarde. Je hoeft alleen nog maar een helder overzicht te hebben van wat je allemaal kunt. Kort en bondig. We adviseren om je business to business product of dienstenpakket in één oogopslag te omschrijven met hapklare brokken.

 

Het Dienstenpakket van de VerzuimMeesters

Hieronder het voorbeeld van de VerzuimMeesters. Je ziet duidelijk dat niet alle details worden besproken. Zo kan een programma op maat worden gemaakt, en ook consultancy kan van alles inhouden. Op je website wil je vertrouwen kweken en je bezoeker tot actie over laten gaan. Dat doe je niet door ontzettend veel details te geven, maar door het vertrouwen te kweken dat jij de oplossing kunt bieden. 

Meer online succes in B2B?

Wil je meer bereiken met je online instrumenten? Zorg er dan voor dat je website echt meedoet in je strategie, dus optimaal samenwerkt met je ‘gewone’ sales én je andere instrumenten. Denk aan e-mail marketing, social media, etc. Wil je weten hoe je in Business to Business meer kunt bereiken met deze digitale instrumenten? Lees dan ook dit artikel:

Over de auteur

business to business digitale marketing coach Ivo van den Brink

Ivo van den Brink

Ivo is digital marketeer en MKB ondernemerscoach. Hij heeft de laatste jaren meer dan 80 MKB ondernemers geholpen met een goed afgestemde internet, marketing en sales strategie.

Business to business ondernemers strategie website email marketing

Wil jij meer business? Zorg dan voor een digitale BOOST.


LAAT HET ME ZIEN